Har Adult DVD Talk nått ett nytt låg?

Har Adult DVD Talk nått ett nytt låg?


Adult DVD Talk har varit problematiskt ett tag nu, men inte ens jag trodde att de skulle gå så här lågt.

Träffa Keith Mason, en man som blir riktigt skadad i rumpan när porrstjärnor inte faller över sig själva för att svara honom GENAST.

Han har nyligen slagit upp tjejer på OnlyFans, och när de inte svarar i rätt tid blir han otäck.

Han skickade ett DM till henne klockan 12:03 och han väntade några timmar på att hon skulle svara och slog henne sedan igen klockan 7:22. Han väntade mindre än 10 minuter för att slå henne igen, eftersom han var passiv-aggressiv.

Nu kommer du att märka att han slog henne på flickans GRATIS OnlyFans-sida, och han gav inte ens tips, han förväntade sig bara hennes tid och uppmärksamhet GRATIS.

Eftersom han påstod att han inte kom på Onlyfans så mycket, föredrog han att tipsa henne via Paypal.

Han skickar henne hela $10 och då vet du vad han gjorde?

Ja, du läste rätt. Skitbiten gjorde en återbetalning.

I vilken värld är den här typen av beteende okej? Speciellt för någon som är i branschen och arbetar med Adult DVD Talk-webbplatsen. Jag säger ”med” istället för ”för” eftersom jag får höra att webbplatsen inte betalar dessa skribenter; de gör det på egen hand som en sorts volontär. Men fortfarande tjänar webbplatsen mycket på dessa bidrag från killar som Keith Mason.

Det är inte första gången webbplatsen har hamnat i brand. Faktum är att i augusti förra året ändrade en av deras anställda sin webbplats för att hänvisa till den vuxna artisten Alexis Tae som ”Some Chick” eftersom hon inte skulle bli vänlig och personlig med en av AdultDVDTalk-intervjuarna, en man som går av kapten Jack.

Ja, den där killen som gör alla läskiga intervjuer som frågar om minderåriga sex i, typ, VARJE intervju på den webbplatsen.

Alexis Tae hade modet att be dem att korrekt identifiera hennes ras som de hade listat som ”Latina.” Kan du tänka dig att vilja att någon ska identifiera din biografiska information ordentligt? NERVEN!

Alexis Tae har medverkat i nästan 400 filmer och, vid den senaste kontrollen, hade mer än 30 prisnomineringar, men hej, att döpa om henne till ”någon brud” är verkligen professionellt av Adult DVD Talk.

Efter att ha blivit utropade för den här typen av kränkande beteende bytte de så småningom tillbaka hennes namn, men så vitt jag vet har de hittills aldrig bett om ursäkt.

Vad är Adult DVD Talk, frågar du dig? Tja, deras officiella beskrivning är…

Sedan 1999 har ADT tillhandahållit ett utrymme för fans, artister, regissörer, återförsäljare och branschinsiders att ansluta. Mellan filmrecensioner, intervjuer och forumdiskussioner, tusentals frivilliga insatser i samhället, har ADT blivit en oumbärlig resurs.

Verkligheten är dock att sajten är en webbplats av typen sociala medier (en gammaldags version som kallas ett forum) där fans och troll umgås och pratar skit. Visst, ibland pratar de om hur mycket de älskar en tjej, som ett riktigt fan skulle göra, men snabbt hittar du en tråd som talar om hur en tjej inte gör analt, inte gör IR eller hur hon blev tjock .

Jag inser att det är karaktären hos sociala medier, som webbplatser. Men när du släpper in dem på din personal (avlönad eller inte) är de en del av organisationen med en nivå av makt att misshandla just de tjejer som branschen är byggd på, nog är nog.

Den här typen av kränkande beteende mot själva anledningen till att vi alla existerar är inte okej. Det kommer aldrig att bli okej.

Den här killen att ge henne 10 dollar på Paypal och sedan göra en återbetalning är ett sånt kukdrag att jag inte ens kan lägga mitt huvud runt det.

Fan den här killen, och jävla dig AdultDVDTalk. Var snäll och följ med mig och följ dessa skräpare på Twitter på @The AdultDVDTalk och låt dem veta att den här typen av trams inte är okej.

Source link