Leana Lovings lyser som en lurig förförare för rent tabu

Leana Lovings lyser som en lurig förförare för rent tabu


Den flerfaldigt prisbelönta vuxna stjärnan Leana Lovings tar en omväg till den mörka sidan som en hänsynslöst besatt tonåring som vill vara mer än vän med gymnasietjänstemannen Tommy Pistol i det trollbindande ”Mustn’t Tell Teacher”.

Leana Lovings

Regisserad av Ricky Greenwood för Adult Time’s Pure Taboo, börjar scenen med Cameron (Pistol), en gymnasieadministratör, som besöker lärarens hem, Mrs. Williams (Marie McCray), för att hjälpa henne med en kommande skolinsamling. När de avslutat sitt arbete återvänder Williams tonårsdotter, Leana, hem.

Leana är väldigt glad över att se Cameron, eftersom hon i hemlighet är förälskad i honom. När Cameron ursäktar sig själv att gå hem säger Mrs. Williams att hon kommer att gå ut med honom eftersom hon har ett ärende som hon ska göra. Men Leana vill inte att Cameron ska lämna ännu, och går omedelbart till handling med ett listigt knep. Leana hävdar att hon försöker göra fler fritidsaktiviteter för att hjälpa till med sina högskoleansökningar, men det finns så mycket att välja på och hon känner sig lite överväldigad. Eftersom Cameron är ansvarig för skolans fritidsaktiviteter . . .

Saker och ting tar en mörk vändning när Leana erkänner att hon verkligen vill ha sex med honom. Och när Cameron till en början vägrar förklarar tonårsförföraren hur långt hon är villig att gå för att få det hon vill ha.

Leana Lovings säger att hon njöt av möjligheten att agera med den formidabla Pistol, som har förtjänat många skådespelartroféer, i en av hans patenterade, konfliktfyllda äldre mans karaktärsstudier.

”Jag har alltid velat arbeta med Tommy Pistol, eftersom han inspirerade mig att gå in i vuxenfilmer,” meddelade Lovings idag. ”Jag älskade absolut att vara en del av det här projektet för Pure Taboo, eftersom det verkligen engagerade och hängde på skådespelarförmåga, och Tommy stimulerar min kreativitet och min lust att agera, i motsats till att bara ’prestera’.”

Den vridna ”Mustn’t Tell Teacher” finns nu på PureTaboo.com.

För mer information, följ Pure Taboo på Twitter: @PureTaboocom.

Håll dig uppdaterad med den vackra och mångfacetterade Leana Lovings:

Twitter: @LeanaLovings

Instagram: @theleanalovings.

747110cookie-checkLeana Lovings lyser som en lurig förförare för rent tabu

Source link