Vuxenindustrinyheter – Vuxenindustrinyheter

Vuxenindustrinyheter – Vuxenindustrinyheter


Som ordspråket säger, åsikter är som rövhål; alla har en. Så hur avgör du vem den bästa nyhetskällan för vuxna är? Jag tänkte att det kunde vara kul att göra en djupdykning och ta reda på det.

AVN (Adult Video News) grundades för 40 år sedan 1983. AVN betygsätter vuxenfilmer och följer nyhetsutvecklingen i branschen.

XBIZ grundades för 25 år sedan, 1998. XBIZ publicerar nyheter och information om vuxenbranschen.

Båda platserna är värd för en stor prisutdelning som äger rum i januari. AVN-showen arrangeras varje år i Las Vegas, medan XBIZ-utmärkelsen äger rum i Hollywood. Till skillnad från XBIZ-utmärkelseshowen, spelas AVN-prisutdelningen in och redigeras för att sändas på vanliga kabelkanaler som Showtime. För många ger det AVN awards visa fördelen.

AVN-utmärkelseshowen får mycket uppmärksamhet i allmänhet, med media som ofta kallar det ”Oscars of Porn”, medan XBIZ-prisutdelningen, eller någon annan vuxenprisshow för den delen, inte ens erkänns, än mindre får någon täckning.

Men vad är det för andra program? Här är bara några av utmärkelserna för vuxenbranschen som visar upp mitt huvud (förlåt om jag missade någon).

  • Fleshbot Awards
  • Nightmoves Awards
  • Pornhub Awards
  • Urban X Awards
  • XCritic Awards
  • YNOT Awards

Låt oss nu prata trafik, för i slutändan, om du måste prata om den verkliga framgången för en webbplats, måste du prata om hur många som besöker deras webbplats.

När det kommer till hur många besökare en webbplats får, vinner AVN utan tvekan utan tvekan. De har uppskattningsvis 900 000 besökare i månaden, medan XBIZ har 659 000. För att sätta saker i perspektiv är det ungefär 30 000 personer varje dag som besöker AVN.com, medan XBIZ har 21 000 per dag.

Vad sägs om några av de andra webbplatserna? Det visar sig att det finns en med ännu mer trafik … Flesbhot. De får betydligt mer trafik än AVN och XBIZ, med häpnadsväckande 1,2 miljoner besökare i månaden.

En gång i månaden Dagligen Twitter
Fleshbot.com 1 200 000 40 000 120,1k
AVN.com 900 800 30 027 1,4 miljoner
XBIZ.com 659 200 21,973 1,3 miljoner
YNOT.com 97 600 3,253 20k

Fleshbot recenserar vuxenfilmer och följer nyhetsutvecklingen i branschen. De har också en prisutdelning, som äger rum varje år i september.

Så vad är svaret? Vem regerar högst? Tja, jag har presenterat fakta, så jag låter dig bestämma.Source link