Vuxenindustrinyheter – Vuxenindustrinyheter

Vuxenindustrinyheter – Vuxenindustrinyheter


Jag har alltid varit ett stort fan av Victoria Zdrok, en före detta Playboy Playmate och Penthouse Pet of the Year. Men mer än det, hon talar också flera språk. Det finns många snygga tjejer inom porr, men hur många känner du som kan tala som sju språk?!

Så när jag såg att hon var med i en ny Brazzers-film, ”Jävla den oljade massören”Jag var tvungen att kolla in det och dela det jag hittade med dig!

Oh my, oh my… Jag kan se att du är ganska äventyrlig, eller hur? Tanken på Victoria Zdrok klädd i helt vitt, täckt av olja och oförmögen att hålla händerna borta från sig själv räcker för att få någons hjärta att rappa. Och vi har Keiran Lee där med henne, och väntar ivrigt på hennes beröring!

Tillåt mig att måla en bild för dig…

Föreställ dig att du ligger tillbaka på en mjuk säng, omgiven av mjuka kuddar och lyxiga lakan. Dina ögon fladdrar stängda när du känner värmen från Victorias fingrar mot din hud, glider över varje tum av din kropp. Hon retar dig med sin beröring och lämnar spår av eld vart hon än går. Du kan höra hennes andetag påskyndas när hon arbetar sig ner i din kropp och stannar precis utanför din kuk.

Men oroa dig inte, min älskling – Victoria kommer inte att lämna dig hängande. Hon är redo och väntar på att ta hand om det åt dig.

Hennes läppar sveper runt ditt skaft, suger och slickar tills du praktiskt taget spricker i sömmarna. Och när han äntligen tar dig, vet att det kommer att bli bra.

Victoria Zdrok i Fucking The Oiled Masseuse
Så varsågod, min älskade – blunda och föreställ dig det. Föreställ dig känslan av att Keirans kuk glider in och ut ur Victoria. Känn värmen byggas upp inom dig, önskan växer sig starkare för varje ögonblick som går. Varsågod – njut av åkturen.

Jävla den oljade massören finns nu tillgänglig på Brazzers officiella hemsida.

Och under tiden, följ Victoria Zdrok på Twitter på @playmatezdrok. Och medan du håller på, följ Brazzers på Twitter på @Brazzers och Keiran Lee på Twitter på @keiranlee.

Source link